Най-голямата британска корпорация в сектора на отбраната BAE Systems получи поръчки

...
Най-голямата британска корпорация в сектора на отбраната BAE Systems получи поръчки
Коментари Харесай

Най-голямата британска оръжейна корпорация BAE Systems с рекордни поръчки за 84 млрд. долара

Най-голямата английска корпорация в бранша на отбраната BAE Systems получи поръчки за доставка на оръжие за рекордните 84 милиарда $, оповестява The Times. 

Според изданието, през 2023 година корпорацията към този момент е подписала контракти, по-специално за произвеждане на военни транспортни средства за Чехия в размер на $2,3 милиарда и за доставка на оръжия и съоръжение в сходство с английската стратегия за рационализация на флота за нуклеарни подводници за $3 милиарда Сделката със Саудитска Арабия за поддръжка на изтребители Typhoon възлиза на $4,7 милиарда От английското държавно управление е получена поръчка за произвеждане на 155 mm артилерийски снаряди и други муниции, чиято сума е 360 милиона $.

Според финансовия шеф на компанията Брад Грийв спорът в Украйна се отразява на цялостната обстановка в света. " Правителствата на редица страни от ден на ден обръщат внимание на целите в региона на защитата спрямо други сфери, цитира думите му вестникът. Има ускорение на осъществяването на отбранителните стратегии ", споделя Грийв. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР